• Velkommen til

    Provstlund

    Det er med stor fornøjelse, at vi for 8. år i træk kan byde velkommen til Horsens Bygger. Denne gang vender vi tilbage til de skønne omgivelser ved Provstlund, hvor byggeudstillingen i år er opført i den sidste del af den populære udstykning. Den flotte opbakning og høje besøgstal gennem de syv foregående udstillinger, har vakt stor lyst til at bygge videre på successen. I år er udstillingen dannet i samarbejdet mellem udstykkeren af grundene, de 7 udstillere og EDC Ejendoms Centret A/S.

Åbningstider

Midlertidigt udsat

Provstlund - Familievenligt kvarter i flotte omgivelser

Fra Provstlund har man indkøb, skole, diverse sportsaktiviteter og pasningsmuligheder indenfor gåafstand gennem kvarterets sikre stisystemer ind til Lund by. Her er kort afstand til motorvejsnettet, så pendlere hurtigt kan køre både i nord- og sydgående retning mod Aarhus og Vejle/Kolding.

Udstillere i Provstlund

Udstillingen i 2020 består af 7 forskellige udstillingshuse fra 7 forskellige byggefirmaer. Her er der mulighed for at hente masser af inspiration til boligen - både hvis man er de etablerede husejere, dem der tænker i nybyg, eller dem der allerede er i gang med at bygge nyt hus.

eurodan-huse
HusCompagniet
Hybel
M5 Byg
Menzer & Kristensen
Milton Huse
Vesterbo Huse

Tag børnene med på skattejagt

Tag børnene med på skattejagt i udstillingshusene og vind et gavekort på kr. 3000 til en miniferie i sommerhus og 4 billetter til Legoland.

 

Læs mere

Hvad kan Horsens byde på?

Væksten i Horsens tordner fremad. Vi er lige nu Jyllands mest vækstende kommune, og vi har plads til endnu flere. Horsens ligger lige midt i Østjylland godt placeret op ad E45 og med let adgang til både Aarhus i nord og Trekantområdet i syd.

Læs mere

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål om byggegrundene, området eller blot det at købe en grund og bygge nyt, så er du meget velkommen til at kontakte EDC Projekt på tlf. 7562 2300 eller mail edcprojekt@edc.dk – vi inviterer også gerne på et møde i vores butik til en uforpligtende snak omkring jeres boligdrømme.

Jakob Riis
Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg.
E-mail: jarii@edc.dk
Telefon: 7562 2300
Mobil: 2825 6302
Terese Søborg Albers
Ejendomsmægler, MDE, Projektsalg.
E-mail: ta@edc.dk
Telefon: 7562 2300
Mobil: 4055 4449
Alex Mandrup Paulsen
Ejendomsmægler MDE, Indehaver
E-mail: alex@edc.dk
Telefon: 7562 2300
Mobil: 2020 9194
Fundament for fremtiden

Vores samarbejdspartnere

På udstillingen kan man bl.a. få en uforpligtende snak med repræsentanter fra de forskellige byggefirmaer og høre nærmere om de mange muligheder. I udstillingsperioden vil man også kunne opleve tiltag fra vores samarbejdspartnere; Autocentralen og Bygma m. fl.

Her finder du Provstlund

Du finder Provstlund bare 3 minutters kørsel fra afkørsel 56 Horsens V på Østjyske Motorvej E45, og udstykningen er beliggende lige nord for Silkeborgvej og Provstlund Allé. Du kommer til udstykningen via Provstlund Skovvej, hvor du får adgang til udstykningen.   


Kort over området