Gennemtænkt længehus med stor garage

En moderne klassiker med lys og højt til loftet

Længehuset er på 145 m²  og er bygget med en integreret garage på hele 59 m². Garagen har gulvvarme, epoxygulv og direkte indgang til bryggers.

Udvendigt er huset opført med facade i flotte, blødstrøgne, gråhvide mursten, valmede gavle, tag belagt med antracitgrå betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer.

Husets hjerte er det store køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen. Køkkenet er indrettet stilrent med lyst inventar, mørke laminatbordplader, lækre hvidevarer med bl.a. to ovne og Quooker. Det store rum har skrålofter, ovenlysvindue, lysgivende vinduespartier og dobbeltdør med udgang til terrasse og have. 

Fra opholdsstuen er der adgang til soveværelset, som har skabsvæg og eget lækkert badeværelse. Der er tre børneværelser på stribe – det ene med direkte adgang fra køkken/alrummet – endnu et badeværelse, bryggers og et praktisk depot. Begge badeværelser har væghængte toiletter med skjulte cisterner, hvidt inventar og mørke bordplader med formstøbte håndvaske.

Boligen har gipslofter med akustikfelter, gulvene er i køkken/alrum, opholdsstue samt i alle værelser belagt med lyse akustikgulve, der tilsammen giver en behagelig rumfornemmelse og et godt indeklima.
I de øvrige rum er der lagt flotte klinker. Overalt er der anvendt udsøgte materialer, og boligen er rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads.

Huset er isoleret og projekteret efter BR18.

 

Gør noget ved husdrømmen

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

Besøg eurodan-huse.dk