Funktionelt familiehus

Udsøgte materialer og et væld af lækre detaljer

Velkommen til et gennemtænkt eurodan-hus på hele 187 m2 med integreret carport og god plads til store og små.

Udvendigt er vinkelhuset opført med facade i flotte, mørke, blødstrøgne mursten, valmede gavle, tag belagt med sorte betontagsten og matchende gråsorte træ/alu vinduer.

Det store, gennemgående køkken/alrum i delvis åben forbindelse med opholdsstuen er husets hjerte og her samles familien til hygge og madlavning. Skråloft, ovenlysvinduer og store vinduespartier tilfører køkken/alrummet masser af lys, mens akustikfelter sikrer en god rumfornemmelse. Køkken/alrummet er indrettet med stilrent hvidt inventar, der – kombineret med fronter i mørkt træ på køkkenøen og mørke bordplader – giver rummet kant. Det mørke træ går igen i inventaret på badeværelserne, som også er udstyret med hvide bordplader, formstøbte håndvaske og væghængte toiletter med skjult cisterne.

En rummelig børneafdeling tilgodeser de mindste i huset med tre gode børneværelser og eget badeværelse. I den hyggelige alkove i køkken/ alrummet, kan børnene slænge sig, slappe af og stadig være en del af det, der foregår i køkkenet. Fra opholdsstuen er der indgang til soveværelset med walk-in closet og lækkert bad.

Boligen har gipslofter med akustikfelter og gulv-til-loft vinduer. Gulvene i opholdsstue, børneværelser, soveværelse og walk-in closet er belagt med lyse akustikgulve. I de øvrige rum er der lagt elegante grå klinker. Karakteristisk for huset er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

Huset er isoleret iht. BR2018 Lavenergiklasse.

Gør noget ved husdrømmen

Kig forbi og lad dig inspirere. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.

Besøg eurodan-huse.dk