Eksklusivt knækhus med integreret carport

Plads til familie, fællesskab og fritid
Dette funktionelle knækhus byder på hele 176 velindrettede kvadratmeter med masser af plads, et væld af lækre detaljer og et udsøgt materialevalg.

Udvendigt er huset opført med facade i flotte blødstrøgne mursten i brune nuancer, murede gavle og gesims, de sorte betontagsten og matchende gråbrune træ/alu vinduer, fuldender husets stilrene udtryk.

Husets centrale samlingspunkt er det store gennemgående køkken/alrum, som er smagfuldt indrettet med elegant gråt inventar med flotte lyse bordplader. Køkkenøen har havgrønne fronter og giver både ekstra bordplads og siddepladser til måltider og lektielæsning. Rummet har ekstra loftshøjde og store lysgivende vinduespartier. Her er god plads til store og små og med direkte udgang til terrasse og have, er det nemt at rykke spisning og hygge udendørs, når vejret tillader det. Fra køkken/alrum er der adgang til stor lys opholdsstue med direkte adgang til soveværelset.

Med sine 176 m² og hele 4 værelser byder boligen på mange spændende indretningsmuligheder.

Husets ene ende er indrettet med praktisk børneafdeling med 3 rummelige børneværelser og eget badeværelse. I den modsatte ende af huset findes forældreafdelingen med soveværelse, walk-in closet og eget lækkert bad, samt værelse med direkte udgang til opholdsstuen.

Overalt er boligen rigt udstyret med tidssvarende inventar med god skabs- og skuffeplads og der er anvendt eksklusive kvalitetsmaterialer, som lader funktionalitet og finish gå hånd i hånd. Huset er isoleret iht BR2015 Bygningsklasse 2020.

 

Gør noget ved husdrømmen
Kig forbi og lad dig inspirere. Du tegner, vi designer. Book et møde, kom med din skitse, billeder og ideer og få vores arkitekt med fra første streg, helt uden beregning. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet

Besøg eurodan-huse.dk