Klassisk villa med en moderne indretning

På Skovsvinget 2 kan HusCompagniet i år præsentere en yderst flot og funktionel villa med plads til den moderne familie. Her er der tænkt over indretningen og huset fremstår åbent og med masser af lækre detaljer.

Den vedligeholdelsesfrie bolig

Villaen er opført med afvalmede gavle og et udhæng, som er med til at beskytte murværket, så det holder sig pænere i længere tid. Vinduerne er lavet i træ indvendigt og aluminium udvendigt og sammen med sålbænke i skifer, er det den perfekte løsning, til det moderne og vedligeholdelsesfrie hus.

Praktisk indretning med populære løsninger

Det flotte overdækkede indgangsparti er med til at byde gæster velkommen indenfor i denne villa på 181 m2. I entréen er der lavet en stilfuld garderobeløsning med lameller på bagvæggen og en direkte adgang videre ind i det store køkken/alrum, hvor der er højt til loftet, et flot sildebensgulv i laminat, masser af lys og en indbygget køkkenniche med emhætte og et skjult depot. Villaen har desuden en ekstra indgangsdør, så man kan gå tørskoet ind fra husets carport og ind i det store bryggers.

Huset indeholder to store værelser på over 12 m2, et gæstebadeværelse, en soveværelsesafdeling med walk-in og eget badeværelse samt et ekstra værelse på 10 m2, der fx kan bruges til kontor eller som et ekstra børneværelse.

Køkken/alrum og stue bliver flot bundet sammen med en hjørnealkove, der indbyder til hygge og hvorfra man kan nyde den flotte udsigt ud af en stor skydedør, der forlænger køkkenet med en praktisk overdækket terrasse.

Detaljerne giver prikken over i'et

Denne flotte villa er spækket med lækre detaljer og her kan blandt andet nævnes skydedør, shampoonicher, skjult depot, lamelvæg i garderoben og meget mere. Der er desuden valgt gode kvalitetsmaterialer som sildebens-laminatgulve, Stable-døre, moderne grå klinker i 60x60 cm og stilfuldt inventar fra HTH.

Besøg www.huscompagniet.dk