En drøm af et funkishus med plads til hele familien

Dette spændende funkishus på hele 200 m2 med tre forskudte længer og en stor dobbelt garage byder på en stram og minimalistisk arkitektur, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 

Villaen er opført med fladt tag, som er beklædt med tagpap, vinduer i træalu og med zinkbeklædning rundt på murkronen, som giver et stort set vedligeholdelsesfrit hus.

Boligens hjerte er det store køkken/alrum, der med den centrale placering i huset forbinder værelsesafdelingen med den hyggelige stue og soveværelset med tilhørende walk-in og badeværelse. Fra den rummelige entré og fordelingsgang har man adgang til tre af husets fire værelser samt bryggers og husets ene ud af to badeværelser. En åben mellemgang giver mulighed for en central kontorniche eller et lektiehjørne til børnene. Det rummelige køkken/alrum med en stor køkkenø inviterer til mange gode timer for madentusiasten, men også til tid med familiehygge og plads til både store og små kokke. I forlængelse af køkkenet er der integreret en overdækket terrasse, som flot komplementerer husets facade, og som naturligt forlænger udendørssæsonen, når man kan sidde i læ for vind og regn. Udover de gennemgående store vinduespartier, indeholder boligen også to ovenlysvinduer, der medvirker til et dejligt lysindfald i flere af husets afdelinger.

Besøg huscompagniet.dk