Et forskudt vinkelhus med alt, hvad den moderne familie behøver

På Skovsvinget 1 finder du et forskudt vinkelhus med alt, hvad den moderne familie behøver – og mere til!
Fra den overdækkede indgang kommer du ind i en rummelig, klinkebelagt entré, der fører ud til bryggers, badeværelse og to gode børneværelser, begge med tre indbyggede skabe. Gennem en fransk dør kommer du ind til køkken/alrummet, der for mange familier fungerer som hjemmets hjerte. Der er her masser af potentiale for hyggestunder ved køkkenøen og bløde puder i alkoven. Køkkenet er udstyret med kvalitets hårde hvidevarer, masser af skabsplads, et smart James Bond depot samt vin-køleskab/sommelierskab. I får en fantastisk rumfølelse med 15 graders skråloft og gulv-til-loft vinduer. Samme loftsløsning og vinduer finder I i stuen med udgang til haven og en lækker terrasse. Fra køkken/alrummet er der adgang til husets tredje børneværelse eller store kontor, samt forældreafdeling. Her er der eget stort walk-in samt et lækkert badeværelse med bruser af glasvæg, integreret armatur og indbygget shampoohylde. I kan parkere jeres biler i den dobbelte carport med et tilhørende redskabs- eller hobbyrum på 11 m2.

Huset er bygget efter det energivenlige BR18, med fjernvarme og har det intelligente ventilationssystem Danfoss Link som kan kontrolleres med mobilen, så du har max styring over varmeforbruget i dit hus.

Materialeliste

• Tag: Sorte IBF betontagsten, dobbelt S, glans 5. Uden udhæng og med murede gavle på hovedhus
• Mursten: Egernsund Antibes – Sandfarvet m/grå, blødstrøgne. Grå/hvid fuge
• Rationel AURAPLUS, Træ/Alu vinduer og døre, 3-lags ruder. I farven hvid indv. (Ral 9010) og sort udv. (Noir 900 Sablé)
• Zink arkitekt tagrende – 400 mm i forpatineret zink, sort antra, inkl. nedløb
• Sålbænke udføres med skifer
• Gulve: Hybel 68
• Klinker: BOOM Calce 60x60 cm

Besøg hybelhuse.dk