169 m² familiebolig med dobbelt garage og stor overdækket terrasse

Som udstillingshus har M5 Byg valgt T-huset på 169 m², som i særdeleshed har været populært blandt børnefamilierne. I denne bolig har man god udnyttelse af kvadratmeterne – med minimal spildplads og plads til alt det, som de fleste børnefamilier drømmer om. Beliggenheden er ideel i forhold til verdenshjørnerne, med rig mulighed for sol i den sydvestvendte have. Under den 20 m² store overdækkede terrasse kan udsigten til Purhøj nydes. 

Under opførelsen af boligen er der lagt vægt på at skabe en bolig med minimal udvendig vedligeholdelse – herunder udhæng, som har til formål at beskytte murværket, hvoraf både stern og underbeklædning er i vedligeholdelsesfrit ivarplank. Vinduerne er ligeledes vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer. 

Indvendigt opføres huset med gipslofter i alle rummene samt akustikloft i køkken/alrummet, hvor der også er loft til kip med 12 graders hældning. 

Alrummet kan rumme mange gæster og har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra alrummet er der adgang til opholdsstuen, hvor der ligeledes er skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Gang, bryggers, badeværelser samt køkken/alrum er belagt med grå 60x60 kvadratiske klinker. Desuden er der væghængte toiletter, filt på alle indvendige vægge samt inventar fra HTH. Til boligen hører desuden en dobbelt garage med indgang direkte fra bryggerset. 

En funktionel bolig – perfekt til børnefamilien. 

Besøg finnmortensenhuse.dk