168m² familiebolig med dobbelt garage fra M5 Byg

Som udstillingshus har M5 Byg valgt T-huset på 168m², som i særdeleshed har været populært blandt børnefamilierne. I denne bolig har man god udnyttelse af kvadratmeterne – med minimal spildplads og plads til alt det, som de fleste børnefamilier drømmer om. Beliggenheden er ideel i forhold til verdenshjørnerne, med rig mulighed for sol i den sydvestvendte have.

Under opførelsen af boligen er der blevet lagt vægt på at skabe en bolig med minimal udvendig vedligeholdelse – herunder udhæng, som har til formål at beskytte murværket, hvoraf både stern og underbeklædning er i vedligeholdelsesfrit ivarplank. Vinduerne er ligeledes vedligeholdelses­frie træ/alu-vinduer. 

Indvendigt opføres huset med gipslofter i alle rummene samt akustikloft i køkken/alrummet, hvor der også er loft til kip med 12 graders hældning. 

Alrummet kan rumme mange gæster og har et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra alrummet er der adgang til opholdsstuen, hvor der ligeledes er skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Gang, bryggers, badeværelser samt køkken/alrum er belagt med store lyse 60x60 kvadratiske klinker. Desuden er der væghængte toiletter, filt på alle indvendige vægge samt inventar fra HTH. Til boligen hører desuden er dobbelt garage med indgang direkte fra bryggerset. 

En funktionel bolig – perfekt til børnefamilien. 

Besøg finnmortensenhuse.dk