Smuk arkitektur og kvalitetsbyggeri fra Menzer & Kristensen

Funkishusets arkitektur er inspireret af 60’erne, som i sær kommer til udtryk ved det flade tag og husets udhæng, der er i vedligeholdelsesfrit sort alu grafit. Ved husets primære indgang er der udført reces i murværket, hvor stenen skifter mellem at være fremtrukket og tilbagetrukket. Det  giver et flot samspil med det mørke udhæng. 

Huset, på 193 m2, er muret i en brunlige mursten EW2448 – Forest fra Egernsund Tegl med en antracit grå funktionsmørtel, der sammen med vinduernes sorte aluminiumsrammer giver huset et harmonisk udtryk. De store flotte vinduespartier, som i køkkenet er tre meter høje, er fra Rationel med tre lags glas.

På syd/vest siden er der udført en 32 m2 overdækket terrasse, som giver mulighed for at nyde udelivet. Udhænget bidrager til at nedbringe overophedning af indeklimaet. På den 805 m2 store grund er der udover boligarealet også blevet plads til 40 m2 carport samt 10 m2 redskabsskur.

 

Eksklusive løsninger og detaljer
Fra den overdækkede indgang træder man ind i husets hall, hvor du straks bliver mødt af de første detaljer som en rå murstensvæg, ovenlysvinduer samt en loftshøjde på ca. 3 meter. Det skal også nævnes, at du har direkte adgang til husets bryggers fra carporten. 
Fra entreen forsætter du videre ind i husets fordelergang med adgang til de tre store børneværelser, gæstebadeværelse samt bryggers. Herfra forsætter du ind i det imponerende køkken/alrum, hvor store vinduespartier fra gulv til luft præsenterer et lyst og imødekommende rum. Køkkenet indeholder eksklusivt inventar fra Svane Køkkenet, rå facademur samt direkte udgang til den store overdækkede terrasse.
Fra stuen går du videre ind til voksenafdelingen som består af et soveværelse på 20 m2, hvor der er blevet plads til en skabsvæg/garderobe på over fem meter. Herfra har du adgang til husets ”voksenbadeværelse”, som indeholder sin egen lille wellness-afdeling med både badekar og brus, som lyses op af et stort oplukkeligt ovenlysvindue.

 

Materialevalg
På gulve i entré, køkken og på badeværelser er der pålagt 60x60 klinker, og i stue og værelser er der på lagt de slidstærke akustikgulve i korkvinyl. På væggene i brusenichen og wellnessområdet er der brugt flotte store 60x60 fliser.
Lofterne er udført som hvidmalede gipslofter, hvor de mange akustikfelter er med til at give en god akustik i huset med 3 meters loftshøjde. 
Store indvendige skydedøre er med til at skabe en god synergi i boligen, og de høje vinduespartier samt mange ovenlysvinduer er med til at give et skønt lysindfald.

 

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg fra Danfoss, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter gældende bygningsreglement BR2018. Huset er også udstyret med solcelleanlæg.
 

Besøg menzer-kristensen.dk