Gennemtænkt fra yderst til inderst

Udstillingshuset afspejler et af utallige eksempler på den individuelle løsning. Opgaven gik ud på at bygge et udstillingshus, der helt afspejler tiden, nytænkning, detaljer, funktionalitet og ikke mindst udnyttelse af grunden til en absolut fornuftig samlet projektpris.

Den kvadratiske form og den enkle byggestil betyder ”meget for pengene” samtidig med gode muligheder for udnyttelse af grunden.

Der er bevidst valgt brede og store gangarealer, da vi i dette projekt ser det som husets helhed, at huset virker stort og rummeligt og at man føler at alle rum er ”lige ved siden af”.

Bryggerset er blevet til et arbejdsrum og et af husets 2 badeværelser er 2-delt, så man adskiller badeafdelingen og toilettet.

Husets detalje er opdelingen mellem alrum og stue hvor der er opbygget en rumdeler som indeholder flere spændende funktioner.

Herudover indeholder huset 3 værelser og et multirum, som let kan ændres til 4 værelser, hvis familiens behov ændres.

Udvendig er carport integreret til huset med en lille overdækning. Redskabsrummet er placeret, så det er med til at danne en afskærmning af terrassen og forbindes til huset med en pergola. Samlet bliver det en rigtig spændende løsning.

Alt i alt et prisfornuftigt og samtidigt spændende projekt med masser af nytænkning

Besøg menzer-kristensen.dk