Smuk arkitektur og kvalitetsbyggeri fra Menzer & Kristensen

Få en boligoplevelse ud over det sædvanlige. Glæd dig til at komme indenfor i et arkitektonisk stilrent og funktionelt indrettet funkishus med rum og plads til den privilegerede børnefamilie. Specielt tagkonstruktionen er med til at give huset karakter med et særligt udhæng i stil med det, man kender fra 1950'erne og 60'ernes funkisstil. En trend som virkelig bobler for tiden.

Eksklusive løsninger

Menzer & Kristensen-huset har fladt tag og lysegrå mursten fra Randers tegl. Vinduespartierne går fra gulv til loft og trækker sollyset helt ind i stuerne. Selve vinduet har et elegant og stilrent design, hvor mere glas og en mindre ramme giver lysindfaldet de bedste betingelser og giver et eksklusivt udtryk. Facaderne er et mix af det miljøvenlige Termowood beklædning, karakteristiske sorte vinduesrammer og den smukke Prima Como fra Randers tegl.

Gennemtænkt indretning

Fra carporten er der direkte adgang til bryggerset, hvorfra man går videre til husets entré og en gennemgående fordelingsgang som løber hele vejen igennem huset. Fra husets hjerte, det store køkken/alrum, er der adgang til en overdækket terrasse, som forlænger rummet – ikke mindst i sommerhalvåret. Døren er i øvrigt en smuk skydedørsløsning, som matcher de store vinduespartier. I køkkenet er der tænkt godt med skabsplads og opbevaring med særskilt viktualierum. Køkkenelementerne er designet af Svane.

Huset er indrettet med både en voksen- og en børneafdeling. I forældreafsnittet er der god plads og rum til både walk-in, soveværelse og et lækkert badeværelse med eksklusive detaljer som fx dobbeltbrus.

Glæd dig til at opleve huset "live"

- og til at mærke kvaliteten af et ægte Menzer & Kristensen hus.

Materialeliste

• Vinduer fra Rationel aura plus
• Gipslofter med lysregulerende felter
• Mursten prima como med grå/hvid funktionsmørtel
• Facadebeklædning Termowood
• Indvendige døre som massive dørplader uden gerigter
• Inventar og hvidevarer fra Svane køkkenet
• Fliser 60x60 cm fra HL keramik.
• Brede laminatgulve fra Garant

Besøg menzer-kristensen.dk