Flot funkishus til den moderne familie

På Renrosen har vi valgt at vise et flot og funktionelt funkishus, hvor den kubistiske arkitektur giver huset nye og spændende udtryk fra alle vinkler, både ude og inde. 

 

Huset set udefra 
Huset er et flot og funktionelt funkishus på 192 m2 med fladt tag og med flotte, lysegrå mursten. Huset er med store, flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet.  Huset er udført med et niveauspring på 40 cm så det flot følger grund­ens hældning og indvendig betyder dette bl.a. 3 trin ned til både børneafdelingen og stuen. 

 

Huset set indefra 
Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og samtidig møder man et flot view ned igennem den naturligt oplyste gang, som adskiller børneafdelingen fra resten af huset.  Af spændende løsninger, udover ovenlysvinduet, er denne fordelingsgang også udnyttet med en skrivebordsniche, som kan bruges til lektielæsning eller gaming. 

Fra gangen er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum på
40 m², som er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder med venner og familie. Herfra er der desuden adgang til et viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer.

Køkken/alrummet og stuen er opdelt med en hyggelig biopejs med dejligt gennemkig, som binder de 2 opholdsrum rigtigt flot sammen. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen, som består af soveværelse, walk-in samt et stort badeværelse med dobbelt brus. 

Vi ser frem til at byde jer indenfor i et spændende hus, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor individualiteten i byggeriet skinner igennem
på moderne vis.  

Besøg menzer-kristensen.dk