Forskydninger og smukke rammer

Huset er et forskudt længehus, uden udhæng. Huset er opført i kvalitetsmursten fra Strøjer Tegl - B547 Libra. Murstenens grålige farve med et tvist af sort/brune nuancer giver et levende udtryk, der spiller godt sammen med de sorte tagsten, arkitekttagrender i sort alu, sorte vinduer udvendigt og sålbænke i naturskiffer. 

Huset har desuden en 52 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 760 m2 med en dejlig sydvestvendt have. Her kan solen nydes hele dagen.

Gennemtænkt indretning med masser af lys

Bliv inviteret tørskoet indenfor fra den overdækkede indgang i forlængelse af carporten. Fra husets entré er der direkte adgang til husets bryggers med plads til alt det praktiske: Barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med et stort fokus på familiens trivsel i en travl hverdag. Fra gangen er der adgang til tre børneværelser og husets første badeværelse.

Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Lysindfaldet i leve-rummet med store glaspartier på hele tre sider og to ovenlysvinduer, gør det til et utrolig smukt men også rart rum at opholde sig i. I stuen er der bygget en bred vindueskarm, der også fungerer som bænk. Et rigtigt sansevindue. Husets mange forskydninger sikrer, er der også i stuen er glaspartier på hele tre sider, som giver masse af sollys og udsigt til marker og natur.

Forældreafdelingen bagerst i huset byder på et lækkert walk-in og tilhørende badeværelse med sæbehylde i brus. 

Udeliv
Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket terrasse på hele 17 m². Terrassen er syd-/vestvendt så solen kan nydes med hele familien fra middag og til solnedgang.

Husets gulve og vægge

På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt store flotte klinker i 60x60 cm, og der er valgt flotte vinylkork gulve i gang, køkken/alrum, depot, stue og på samtlige værelser. Der er Troldtektlofter i hele huset, for at sikre en særlig god akustik. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter gældende bygningsreglement, BR2018. Huset er også udstyret med solcelleanlæg.

Besøg miltonhuse.dk