Et flot og funktionelt gårdhavehus

Meget velbeliggende udstillingshus i højtbeliggende udstykning i den sydlige del af Horsens. Renrosen ligger kun få minutters kørsel fra både daginstitutioner, to skoler og indkøbsmuligheder, men stadig i et roligt og utroligt naturskønt område, da det flotte område Klokkedal med skov og natur ligger i umiddelbar nærhed af udstykningen.

 

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt gårdhavehus på 177 m2 med tre-graders ensidig taghældning med tagpap. Det er udført i den flotte mursten W451-stål fra Wienerberger, uden udhæng og med arkitekttagrender i sort zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 64 m² stor integreret dobbelt carport med et 20 m² stort redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Der er ydermere lavet indhak til skraldespande, cykler mm. Grunden er på 918 m² med en dejlig stor sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen. 

 

Huset set indefra
Kom tørskoet fra carporten ind i husets entre, som også fungerer som en lys fordelingsgang til et dejligt bryggers, et badeværelse, to værelser, et kontor samt adgang til husets lækre, store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet er udstyret med et fint viktualierum, et dejligt lille depotrum og ovenlysvinduer, der giver et flot lysindfald. Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til en stor overdækket terrasse og adgang til både stuen og forældreafdelingen, bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse.   

 

Husets gulve og lofter
På gulvene i bryggers, køkken/alrum/gang, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte grå klinker i str. 60x60 cm. På værelserne, kontoret, i stuen og i soveværelset inkl. walk-in er der lagt flotte vinyl comfort gulve fra Wicanders. Den skrå taghældning sikrer et fantastisk lysindfald, især i det store, lyse køkken/alrum, hvor Troldtektloftet desuden sikrer en optimal akustik og et godt indeklima. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

 

Frisk luft i huset året rundt
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er fjernvarme.

Besøg miltonhuse.dk