Gennemtænkt og moderne fortolkning af et forskudt længehus

Til Horsens Bygger slår vi dørene op til et flot og moderne forskudt længehus med plads til hele familien. De forskudte længer giver nogle hyggelige kroge både ude og inde samt spændende indretningsmuligheder indenfor. Huset er opført i flotte grå/ brune mursten fra Egernsund Tegl, med saddeltag uden udhæng og med opmurede gavle. Der er sorte tagsten og flotte matchende arkitekttagrender i sort zink samt vedligeholdelsesfrit sort zink ved forskydninger og gavle. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/ alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset på de 165 m2 suppleres af en 54 m2 dejlig stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, med støbt og isoleret gulv og murede gavle, som giver et eksklusivt udtryk til huset. Grunden er på hele 936 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen og der er plads til både hygge og leg.

Huset set indefra

I dette skønne hus bydes du velkommen i husets lyse entré med glasparti og alkove, hvorfra der er direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med to værelser, kontor og badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. Fra det gennemgående køkken/alrum, hvor lyset strømmer ind fra begge sider af huset, er der en stor åben forbindelse til den vestvendte stue, som også har et dejligt lysindfald fra flere sider. Fra stuen er der adgang til husets forældreafdeling med soveværelse med masser af skabsplads og tilhørende lækkert badeværelse. Fra det gennemgående køkken/alrum er der desuden udgang til både en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes, og til en skøn vestvendt terrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes med familie og venner til gode grillaftener.

Lofter, gulve og vægge

Der er flotte vedligeholdelsesfrie laminatgulve i stuen, soveværelset samt i husets værelser og kontor. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte grå klinker i 60x60 cm. Brusenicherne er med flotte glas brusevinger og praktisk indmurede sæbehylder. I hele huset er der flotte hvide gipslofter og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, der forbedrer akustikken og sikrer et godt indeklima i det store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med filt og al inventar er fra HTH.

Luft, rummelighed & velvære

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er BR2018 og opvarmning er med fjernvarme. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Besøg miltonhuse.dk