Lys og venlig familievilla

Meget velbeliggende udstillingshus i højtbeliggende udstykning i den sydlige del af Horsens. Brommevej ligger kun få minutters kørsel fra både daginstitutioner, 2 skoler, og indkøbsmuligheder, men stadig i et roligt og utroligt naturskønt område, da det flotte område Klokkedal med skov og natur ligger i umiddelbar nærhed af udstykningen.
 
Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt vinkelhus med forskudt vinkel og 5 graders ensidig taghældning med tagpap. Det er udført i flotte lyse mursten fra Randers Tegl, uden udhæng og med arkitekttagrender i sort zink. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1086 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen. 
 
Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten ind i husets entre, som også fungerer som fordelingsgang til et stort, rummeligt bryggers, et badeværelse, 2 værelser samt adgang til husets lækre, store, lyse køkken/alrum. Herfra er der adgang til stuen og et værelse mere samt et depot.
Fra køkken/alrummet er der desuden 2 udgange til terrassen. Husets hyggelige stue har også udgang til den dejlige terrasse og forbindelse til forældreafdelingen bestående af soveværelse med dejligt walk-in og eget badeværelse. 
 
Husets gulve og lofter

På gulvene i bryggers, køkken/alrum/gang, badeværelser herunder vægge i bruseniche er der lagt flotte lysegrå klinker i str. 60x60 cm. På værelserne, i stuen og soveværelset inkl. walk-in er der lagt meget flotte vinyl comfort gulve. 

Den skrå taghældning sikrer et fantastisk lysindfald, især i det store, lyse køkken/alrum, hvor gipsloftet desuden er med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima. Samtlige vægge er beklædt med filt. Alt inventar er fra HTH.
 
Frisk luft i huset året rundt

Huset er som standard med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2015 og opvarmning er fjernvarme.

Besøg miltonhuse.dk