Veludnyttet bolig til den store familie

SMARTE DETALJER  GØR HVERDAGEN LETTERE

Direkte indgang fra 55,5 m2 dobbeltgarage til stort bryggers og et særdeles veludnyttet boligareal på 191 m2. Walk-in-closet, overdækket træterrasse på 13,9 m2, blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i vandet og indbygningsarmaturer på badeværelserne.

Det er bare nogle af de smarte detaljer, vi hos Vesterbo Huse vil fremhæve i det moderne Tetrishus (BR2015), vi præsenterer på dette års byggeudstilling.

Vi har fokuseret på at bygge et veludnyttet boligareal med mange smarte detaljer, der gør hverdagen mere praktisk for den store aktive familie.

Interiør og indretning er hos Vesterbo Huse fokuseret på, at en praktisk hverdag, høj funktionalitet og materialer af bedste kvalitet skal gå op i en højere enhed.

Vi er derfor ikke gået på kompromis med valget af laminatgulv, moderne klinker, akustiklofter, indbygningsarmaturer, skjulte cisterner og inventar (Invita).

Valget af installationer og VVS med varmegenvindingsanlæg (Danfoss) er foretaget med fokus på høj daglig komfort. Husets gulvvarme har naturligvis trådløs termostatstyring, og blødgøringsanlægget der fjerner kalk i husets vandforsyning, både skåner miljøet og er en fordel for den daglige økonomi.

Huset har ensidig taghældning (fladt tag), er fuldmuret og fremstår visuelt med grålige nuancer i blødstrøgne sten fra Egernsund Tegl (2.1.66 Sisteron). Det visuelle bliver komplimenteret med Rationel Aura Plus træ/alu-vinduer og håndlavede arkitekttegnede tagrender.

Dette er en moderne bolig til store og aktive familie, som fokuserer på en praktisk dagligdag, hvor miljø, lavt energiforbrug og minimalt vedligehold er en vigtig del af dagsordenen.

Besøg vesterbohuse.dk