Stor og velindrettet villa

Med Tetris 182 har vi fokuseret på at give den aktive familie et veludnyttet boligareal med en række praktiske løsninger og smarte detaljer, der skaber hjem og rum til familielivets aktive hverdag.

Vi har udnyttet hjørnegrunden til et velindrettede familiehus på 182 m2, der giver stor fleksibilitet for indretning. Interiør og indretning er kombineret med høj funktionalitet og materialer af høj kvalitet.

Huset er opdelt i tre sektioner med tag i forskellige niveauer. Kombineret med taget på den store dobbeltgarage, skaber det et visuelt indtryk med tag i fire forskellige niveauer.

Hoveddøren har overdækket indgangsparti, og fra garagen er der direkte indgang til brygges. Hoveddør og bryggers fører til fordelingsgang med ovenlys og en afdeling til familiens yngste medlemmer med tre store værelser og et mindre kontor.

Husets pulserende midtpunkt er et stort køkken-alrum med 2,6 m2 viktualierum, udgang til 20,6 m2 stor overdækket og sydvendt terrasse samt 2,2 m2 vinrum.

Den tilstødende stue er kombineret med forældreafdelings store soveværelse, stort badeværelse samt 4,3 m2 walk-in.

Loftshøjden i køkken-alrum er hævet ca. ½ meter over resten af huset. Det giver et spændende niveauopdelt visuelt ydre men med gulv i samme plan gennem hele villaen.

Farvespillet mellem de hvide og sandfarvede nuancer i blødstrøgne mursten, Cold Hawai fra Egernsund, bliver nydeligt komplimenteret af træ/alu-vinduer, Rationel AURAPLUS Premium og store sorte arkitekttagrender.

Detaljer, der er værd at fremhæve, er hævet loft i køkken/alrum, det praktiske viktualierum, det eksklusive vinrum samt udgang til stor overdækket og sydvendte terrasse. Men også walk-in-closet i forældreafdeling, overdækket indgangsparti, automatisk portåbning til dobbelt garage med integreret redskabsrum samt direkte indgang til bryggers, er værd at tage med.

Huset har ventilationsanlæg med varmegenvinding og trådløse termoster fra Danfoss til styring af gulvvarmen.

Velkommen til en moderne familievilla fra Vesterbo Huse hvor den aktive familie kan kombinere den aktive dagligdag med smarte og praktiske detaljer, lavt energiforbrug og miljørigtige løsninger.

Besøg vesterbohuse.dk