Lækker villa med plads til hele familien

For syvende år i træk inviterer Vesterbo Huse indenfor i et lækkert udstillingshus med saddeltag. Vi har fokuseret på et veludnyttet boligareal med mange smarte detaljer, der gør hverdagen lettere og mere praktisk for den aktive familie. Huset på 168 m2 med plads til hele familien rummer blandt andet et stort køkken/alrum, fire værelser og stor dobbeltgarage – naturligvis med automatisk åbning på begge porte. Fuldmuret med blødstrøgne Laika (B542) fra Strøjer Tegl giver et visuelt udtryk i beige med brune og hvide nuancer komplimenteret med Rationel Aura Premium træ/alu-vinduer og tagrender i sort zink.

Fra garagen er der direkte indgang til husets bryggers på 9 m2 med teknikskabe til installationer, hårde hvidevarer og bryggersbord med vask.

Derfra går I ind i husets entré med fordelingsgang og adgang til to store værelser, et toilet/badeværelse og ikke mindst husets centrale rum – det 36 m² store højloftede køkken/alrum med 12° saksespær. Køkken/alrum er med et 2,5 m2 viktualierum, endnu et værelse samt dobbelt glasdør til 20 m2 opholdsstue – ligeledes højloftet med 12° saksespær. I tilknytning til opholdsstuen er en 9 m² overdækket terrasse samt ikke mindst forældreafdeling med 11,5 m² soveværelse, walk-in-closet og husets største badeværelse.

Hos Vesterbo Huse kombinerer vi altid interiør og indretning med høj funktionalitet og materialevalg af høj kvalitet. Derfor går vi ikke på kompromis med valg af laminatgulve, klinker, akustiklofter, skjulte cisterner og inventar fra HTH. Vores samarbejdspartner Danfoss har leveret varmeinstallationer med varmegenvindingsanlæg og trådløs termostatstyring til gulvvarmen. Et blødgøringsanlæg fjerner kalk i husets vandforsyning og eliminerer kalkaflejringer, hvilket kan reducere forbruget af vaskemidler markant til fordel for både daglig økonomi og miljøet.

Velkommen i en moderne bolig til den aktive familie med praktisk dagligdag, lavt energiforbrug, miljørigtige løsninger og minimalt vedligehold på dagsordenen.

 

Besøg vesterbohuse.dk